Hoe Vrijetijdsweb is ontstaan

Vrijetijdsweb is een online platform voor het koppelen van vraag en aanbod op het gebied van vrijetijdsbesteding. Door verschillende ervaringen die zijn opgedaan en diverse gesprekken te hebben gevoerd met mensen is de vraag geanalyseerd voor een platform als Vrijetijdsweb. Hieruit bleek dat er veel mensen zijn die een persoon of activiteit zoeken om hun vrijetijd mee in te vullen, maar niet goed weten hoe ze deze kunnen vinden. Om te testen in hoevere een platform als Vrijetijdsweb in de smaak valt hebben er meerdere evaluaties plaatsgevonden om hierover meer informatie te krijgen. De uitkomst was alleen maar positieve reacties, waarna de knoop was doorgehakt en Vrijetijdsweb is ontstaan.

Waar Vrijetijdsweb voor staat

Als Vrijetijdsweb staan wij ervoor om een modern maar wel simpel platform te bieden. Op deze manier kan iedereen overweg met ons platform waardoor we steeds meer gebruikers krijgen. Wij vinden dat een platform duidelijk moet zijn, waarbij de gebruiker weet wat hij of zij kan verwachten. Eventuele tips verwelkomen wij dan ook graag. Ons dynamische team staat je te woord mochten er vragen of opmerkingen zijn want interactie met onze gebruikers vinden wij belangrijk.

  • Voor iedereen

  • Simpel te bedienen

  • Veilig

  • Bij jou in de buurt

Natuurlijk hechten we aan veel meer onderwerpen waarden, maar dit zijn punten die wij écht belangrijk vinden.

Vrijetijdsweb groeit

Wat ons opvalt is dat we steeds vaker gebruikers zien die diversere advertenties plaatsen. We komen gebruikers tegen die iemand zoeken voor een vakantie, maar ook zijn er gebruikers die opzoek zijn naar iemand om eens een kop koffie mee te drinken en om de mooiste gesprekken mee te voeren. De evenementen die op ons platform worden geplaatst worden ook erg gewaardeerd. Zo is er altijd wel een leuk evenement in de buurt. 

Alles wat met vrijetijdsbesteding te maken heeft is welkom op ons platform, wat het voor iedereen toegankelijk maakt. Op deze manier proberen we op een creatieve wijze onze gebruikers te bieden wat zij zoeken.

 

Geverifieerde gebruikers
Volledig up to date
Bij jou in de buurt
Contact formulier
#replace title#