Algemene informatie

Yes! Goed dat je op de hoe werkt het pagina bent aangekomen. We snappen natuurlijk dat je wilt weten hoe Vrijetijdsweb werkt voordat je gebruiker van ons platform wordt. Om het duidelijk te maken hebben we de stappen onderverdeeld in die voor een gebruiker en in die voor een organisator van een evenement.

We zijn een platform voor matchmaking op het gebied van vrijetijdsbesteding. We zijn geen datingsite, maar gericht op het matchen van interesses en behoeften van onze gebruikers. Op Vrijetijdsweb kun je mensen ontmoeten in de buurt en zoeken op verschillende criteria. Mocht je evenementen in de buurt leuk vinden, geen probleem. Op ons platform kun je hier ook uitgebreid naar zoeken. Registreer je snel en ontdek Vrijetijdsweb!

Gebruiker (Zoekend)

 1. Ga naar de registreren knop aan de bovenkant of onderkant van deze pagina.
 2. Vul je gegevens in die nodig zijn voor het account aanmaken (let op, deze zijn beschermd).
 3. Verifieer je account via een e-mail die je hebt gerkegen.
 4. Om andere gebruikers te laten zien waar je naar opzoek bent kun je diverse criteria invullen.
 5. Nu je alle bovenstaande stappen hebt gevolgt ben je gebruiker van Vrijetijdsweb. Proficiat en veel succes met het vinden van je match of evenement!

Op het moment dat het aanmaken van een account is gelukt kun je gebruik gaan maken van de verschillende functies die Vrijetijdsweb biedt. Zo kun je nu andere gebruikers benaderen via onze geavanceerde chatfunctie, maar ook meldingen aanzetten voor als iemand een account aanmaakt met criteria die jouw interesse heeft. 

Organisator (Evenement)

 1. Ga naar de registreren knop aan de bovenkant of onderkant van deze pagina.
 2. Vul je gegevens in die nodig zijn voor het account aanmaken (let op, deze zijn beschermd). Geef hierbij ook aan dat je een organisator bent.
 3. Verifieer je account via een e-mail die je hebt gerkegen.
 4. In jouw account kun je nu naar de optie gaan "Mijn evenementen".
 5. Om bezoekers van het platform te laten weten wat voor evenement je organiseert kun je dit aangeven via de criteria. Daarnaast zijn locatie, datum en tijd ook verplicht om op te geven.
 6. Nu je alle bovenstaande stappen hebt gevolgt wordt jouw evenement weergegeven op ons platform. Proficiat en veel succes met het vinden van deelnemers!

Op het moment dat het aanmaken van een account is gelukt kun je gebruik gaan maken van de verschillende functies die Vrijetijdsweb biedt. Gebruikers kunnen jouw benaderen via onze geavanceerde chatfuncite indien deze nog aanvullende vragen hebben over je evenement. Tevens krijgen gebruikers een melding op het moment dat zij dit ingesteld hebben staan, zo zijn ze meteen op de hoogte van jouw evenement.

Mocht je toch nog met onduidelijkheden zitten of een vraag hebben, neem dan contact op met ons. We helpen je graag!

Geverifieerde gebruikers
Volledig up to date
Bij jou in de buurt
Contact formulier
#replace title#