Demisexual flag
The demisexual flag is a symbol representing the demisexual community and was first proposed in 2010 by user 'daem' on the Asexual Visibility and Education Network (AVEN) website.
8 december, 16:03
Spiritualiteit en religie
Fietsmaatje gezocht in de buurt?
Fietsen is niet alleen een geweldige manier om in vorm te blijven, maar het kan ook een ontspannende en plezierige activiteit zijn. En wat is er nu leuker dan deze ervaring te delen met een fietsmaatje? Lees snel verder.
28 augustus, 12:16
Natuur
Leuke activiteiten met vrienden
Vrijetijdsactiviteiten zijn een grote bron van plezier voor veel mensen. Het is een kans om te ontspannen en nieuwe dingen te ervaren.
24 april, 15:45
Kunst en cultuur, Overig
Leuke activiteiten voor elke leeftijd
Als je op zoek bent naar leuke activiteiten in je buurt, dan ben je op het juiste adres. Er zijn tal van manieren om meer te weten te komen over de plaatselijke activiteiten in je buurt.
26 april, 11:11
Kunst en cultuur, Sociale activiteiten
Leuke dingen doen in de buurt
We hebben allemaal drukke schema's en verantwoordelijkheden, maar het is belangrijk om tijd vrij te maken voor plezier en ontspanning. Leuke dingen doen is essentieel voor ons welzijn en kan ons helpen om de stress van het dagelijks leven te verminderen.
6 november, 14:02
Sociale activiteiten
Leuke mensen ontmoeten in de buurt
In onze steeds drukker wordende levens is het soms een uitdaging om nieuwe mensen te ontmoeten en echte sociale connecties te vormen. Toch is het ontmoeten van leuke mensen in je buurt een geweldige manier om je sociale kring uit te breiden.
6 november, 13:42
Sociale activiteiten
LGBT chat platforms
Chatting online can be an incredible way for LGBTQ+ individuals to connect, seek support, and find community. Whether it's for friendships, advice, or simply being yourself, here are some tips to ensure a positive and respectful experience while chatting.
12 december, 16:41
Spiritualiteit en religie
Met vrienden op de fiets rijden
Fietsen is niet alleen een geweldige manier om jezelf te verplaatsen, het is ook een prachtige gelegenheid om tijd door te brengen met vrienden en tegelijkertijd van de omgeving te genieten.
7 december, 15:30
Natuur
Nieuwe mensen leren kennen
Wil je nieuwe mensen leren kennen? Deze gids biedt je alle tips en trucs die je nodig hebt om succesvol nieuwe connecties te maken. Lees verder!
3 juli, 12:07
Sociale activiteiten
Register yourself at
Register
#replace title#