Nieuwe mensen ontmoeten?

We brengen je in contact met mensen bij jou in de buurt

Vrijetijdsweb is een online platform voor het koppelen van vraag en aanbod op het gebied van vrijetijdsbesteding. Het platform is geen datingsite maar gericht op het matchen van interesse en behoeften van onze gebruikers. Op deze manier onderscheiden wij ons.

Gebruikers van ons platform zijn op zoek naar iemand om hun vrijetijd mee te besteden. Ze zoeken bijvoorbeeld naar een fietsmaatje, iemand om samen mee te sporten, maar ook naar iemand om samen mee op vakantie te gaan of andere leuke dingen mee te doen. Dagelijks ontmoeten onze gebruikers nieuwe mensen en tevens ontstaan er geregeld nieuwe vriendschappen. Een keertje een kopje koffie drinken met iemand om eens te kletsen? Op Vrijetijdsweb zijn alle soort profielen en advertenties die met vrijetijd te maken hebben welkom.

Tot slot kun je naast onze gebruikers ook evenementen in de buurt vinden die je interesse hebben! Op deze manier bieden we een extra functie voor zowel een organisator van een evenement als voor onze gebruikers.

Waarom kiezen voor Vrijetijdsweb

Ons platform is voor iedereen toegankelijk en makkelijk te bedienen. We hechten waarde aan een makkelijk bedienbare site, zo is deze voor iedereen die gebruik wilt maken van Vrijetijdsweb geschikt.  Maak dus snel een profiel aan en start met zoeken!

  • Geverifieerde profielen

    Op het Vrijetijdsweb platform kun je gerust gaan zoeken. Onze gebruikers worden geverifieerd op hun echtheid. Zo maken we ons platform veilig voor iedereen.

  • Volledig up to date

Wij streven ernaar om ons platform actief te maken en dit zo te houden. Daarom kun je verwachten dat er dagelijks nieuwe gebruikers en evenementen bij komen.

  • Bij jou in de buurt

Gebruikers en evenementen zoeken zonder te kunnen filteren op locatie is verleden tijd. We maken gebruik van de allernieuwste versie van Google Maps. Deze hebben we gekoppeld aan de profielen en activiteiten. Op deze manier zijn we er zeker van dat je altijd iets in jouw buurt vindt.

  • Profielen die bij jouw wensen passen

We hanteren diverse zoekcriteria. Je kunt onder andere zoeken op verschillende categoriën als locatie, leeftijd, eigenschappen en nog veel meer! Zo kun je gemakkelijk vinden waar jij naar op zoek bent.

Net als onze gebruikers al enthousiast geworden? Registreer je dan snel en ontdek Vrijetijdsweb!

Geverifieerde gebruikers
Volledig up to date
Bij jou in de buurt
Contact formulier
#replace title#