Nieuwe contacten maken

Vrijetijdsweb is er voor jou

We leggen er vaak de nadruk op, misschien te vaak maar we vinden het zo belangrijk; Vrijetijdsweb is er voor jou. Onze doelgroep is heel divers en we hebben daarom ook heel veel verschillende gebruikers, zowel mannen als vrouwen van verschillende leeftijden. Deze zijn opzoek naar iemand om hun vrijetijd mee te besteden, varierend van samen eens kletsen tot samen spelletjes doen, tot gezamelijk op vakantie gaan.

Uit de connecties die gebruikers met elkaar leggen onstaan geregeld vriendschappen. Naast gebruikers die naar elkaar zoeken hebben we ook gebruikers die voor hun vrijetijdsbesteding op zoek zijn naar evenementen in de buurt. Deze worden geplaatst door de ogranisator met een datum en locatie, zo weet je makkelijk wat er is en wanneer het is.

Waarvoor je terecht kunt op Vrijetijdsweb

Om een goed beeld te geven van wat je kan vinden op ons platform hebben we enkele voorbeelden opgesteld waarvoor je op Vrijetijdsweb terecht kunt. Maar je kan natuurlijk ook alvast tussen de gebruikers en activiteiten zoeken om er zelf achter te komen.

  • Je zoekt iemand om je vrijetijd mee te besteden, denk aan sporten, samen een hobby doen, kletsen over je favoriete onderwerp en nog veel meer natuurlijk!
  • Je wilt graag je sociale netwerk uitbreiden of vind het leuk om nieuwe contacten op te doen met mensen die dezelfde interesse hebben als jij.
  • Je zoekt naar evenementen bij jou in de buurt die je interesse hebben.
  • Je bent zelf een organisator van een evenement en brengt deze graag onder de aandacht van onze nieuwsgierige bezoekers en gebruikers.

Uiteraard zijn er nog veel meer redenen te bedenken om gebruiker bij Vrijetijdsweb te worden, maar hier hebben we kort voor je opgesomd wat je ongeveer kunt verwachten en hierbij ook wat andere gebruikers van jou kunnen verwachten.

 

Geverifieerde gebruikers
Volledig up to date
Bij jou in de buurt
Contact formulier
#replace title#